Valikko Sulje

Tilaus- ja toimitusehdot

TOIMITUS- JA SOPIMUSEHTOMME
Verkkokaupan tilaukset toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla joko postitse tai liikkeestä noudettavaksi. Käsittelemme tilaukset viipymättä ja varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan pikimmiten. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee toimittajittain, noin 2-7 päivää. Normaali toimitusaika SW-Motech -tilaustuotteille, joita ei ole Suomessa varastossa, on noin kaksi viikkoa.

Toimituskulut
Posti 7,90 €
Yli 250 € tilaukset, postikulut 0 €
Nouto varastoltamme Ylivieskasta 0 €


Maksutavat
Paytrail-maksutavat (Verkkopankki sekä luottokortit)
Maksu noudettaessa

Maksupalvelutarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Palautukset
Mikäli tuote palautetaan, se tulee palauttaa käyttämättömänä ja pakata alkuperäiseen pakkaukseensa. Huomiothan että palautuskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi. Mikäli vastaanotettu tuote kuitenkin eroaa tuotekuvauksesta, otathan yhteyttä myyjään, myynti@hh-motovaruste.fi tai puh 0406262941.