Valikko Sulje

Saariston Rengastie, Matka- ja retkeilyopas

22,00 

Walley osamaksulla hinta alkaen: 7,00  / kk

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

EAN: 9789522666796 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Turunmaan saaristossa kiertelevä Saariston rengastie on upea matkakohde niin pyörällä kuin autolla kuljettavaksi. Moniin kohteista pääsee myös veneellä, joten opas soveltuu myös vesiteiden kulkijoille. Erillinen kartta kattaa koko alueen.

Saariston rengastiehen voi tutustua niin autolla kuin pyörälläkin. Oppaan avulla pääset kokemaan omaleimaista saaristokulttuuria ja seikkailemaan sykähdyttävässä saarilabyrintissa, jossa meri on aina läsnä. Kiireetön matkateko ja uudet kokemukset takaavat unohtumattoman loman.

 

Oppaaseen on valikoitu niin kauniit nähtävyydet, upeat luontoretkikohteet, virkistävät taukopaikat kuin monenlaiset majoitus-, ostos- ja aktiviteettikohteetkin, erilaisia vuokraamoja unohtamatta. Kohteet on koottu tekstien ja kuvien lisäksi selkeille kartoille. Kirjan liitteenä on erillinen tiekartta, jolla matkan suunnittelu on helppoa.

 

Tuomo Kesäläinen on varsinaissuomalainen tietokirjailija, joka viihtyy rengastien kallioisilla saarilla ja luontopoluilla. Hän on kirjoittanut aiemmin esimerkiksi teokset Suomen upeimmat luontokohteet sekä Luolaseikkailu.

Kirjalija(t): Tuomo Kesäläinen
Kustantaja: Karttakeskus
Koko: 12 x 18,5 cm
Sivut: 160
Ulkoasu: Nidottu pehmeäkantinen
Leveys: 12.20 cm
Korkeus: 18.40 cm
Paksuus: 0.90 cm